Tuinonderhoud

Een mooie tuin draagt bij aan het visite kaartje van uw Bungalow, maar het vergt wel tijd en regelmatig onderhoud. Bungalowpark Noordzee heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van tuinen en zorgt ervoor dat de tuin van uw bungalow er stralend bij staat. Vele eigenaren in Julianadorp aan Zee zijn al bekend met onze kwaliteiten. Wilt u ook dat de tuin rondom uw bungalow er verzorgd uitziet? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs als u in de buurt bent.

Schoonmaak

Bij aankomst van uw vakantie wilt u natuur niet eerst de stofzuiger in handen moeten nemen om uw vakantiebungalow schoon te maken. Een schone bungalow draagt bij aan uw visite kaartje en zorgt er voor dat huurders graag terugkomen. Bungalowpark Noordzee staat al jaren bekend voor haar goede schoonmaak diensten. Verhuurt u ook een bungalow in Julianadorp aan Zee, dan staat ons schoonmaakteam voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bungalowbeheer

Juliandorp aan Zee trekt veel toeristen en is dus de perfecte locatie voor bungalowverhuur. Bungalowpark Noordzee staat klaar voor eigenaren die hun woning willen verhuren, wij gaan om met uw woning alsof het onze eigen bungalow is. Wij kunnen uw helpen bij het verhuren van uw woning, verhuurt u liever zelf?  Dan kunnen wij u van dienst zijn bij de sleutel overdracht. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of voor een afspraak.

Winterwacht

Bevroren leidingen, problemen met de ketel? In de winter steken dit soort vervelende problemen vaak de kop op. Wanneer u er niet snel bij bent kan dit zorgen voor grote schade en kan het hoge kosten met zich mee brengen. Bungalowpark Noordzee biedt houdt daarom graag de (winter)wacht over uw woning. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op